Betaalmethoden:

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop.
Alle prijzen die wij vermelden op onze website zijn inclusief BTW. Wij hanteren geen verzendkosten. Wij eisen ook geen minimaal orderbedrag en administratiekosten worden evenmin verrekend. De getoonde prijs bij een product is dus de definitieve prijs.

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening

2. PayPal
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op de website.

3.Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Als je voor deze manier van betalen kiest, ontvang je na het plaatsen van de bestelling alle informatie om de betaling te voldoen. Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer je wilt betalen. Je maakt het orderbedrag over op onze bankrekening, onder vermelding van jouw ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Let er wel op dat onbetaalde bestellingen na twee weken automatisch vervallen. Tevens zal de bestelling pas worden verzonden op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Je dient rekening te houden met een gemiddelde overboektijd van 1 werkdag.

Indien je meer informatie wilt over het bestellen op rekening, kun je contact opnemen met onze klantenservice die je graag verder helpt. Je kunt onze klantenservice bereiken, via mail op: info@barchello.nl