Over ons:

PAST, PRESENT & FUTURE

De filosofie heeft het bedrijf gebracht waar het nu staat. Barchello neemt nog steeds af bij veel van de looierijen van toen. En blijft het ontwikkelen, spelen met kleur én experimenteren met vormen. Daarnaast heeft Barchello inmiddels jaren lang ervaring extra en combineert de traditionele kennis met de moderne technieken. Zo levert Barchello elke dag het product van morgen.

Barchello is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een onderneming van klasse. Barchello is gespecialiseerd in handgemaakte lederen producten die varieren van mobielecases tot aktetassen.

Alle producten worden exclusief en op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt van de mooiste materialen. De collectie van Barchello is modern, eigenzinnig en staat voor kwaliteit. De nadruk ligt op vakmanschap en goede service voor een goede prijs. Kwaliteit heeft natuurlijk een prijs. Barchello heeft gezocht naar de combinatie van een perfecte kwaliteit met een aantrekkelijke prijs voor de consument. Na jarenlange research, met kwaliteit als uitgangspunt, is het gelukt om deze combinatie te realiseren; High Quality, Well Priced!

BARCHELLO QUALITY

Alle Barchello lederen producten worden uitsluitend in Istanbul vervaardigd door ambachtslieden met de hand. Door hun jarenlange ervaring met leer zijn zij de experts op dit gebied, en dat kun je merken. Met de Barchello lederen producten zal uw smartphone een natuurlijke, luxe en elegante look krijgen. De lederen producten hebben het voordeel van duurzaamheid ten opzichte van andere kunststoffen. Naast de welbekende voordelen van leer zelf, zijn Barchello producten ontworpen voor elegantie, hoge duurzaamheid, grip en comfort. Barchello gebruikt alleen de beste elementen bij het maken van haar producten.

Het belangrijkste element in het assortiment van Barchello is ‘echt’ ‘kwaliteit’ leder. Alle elementen zoals hechtmiddelen, sluitingen, ritsen, etc. zijn zorgvuldig geselecteerd, bewerkt en gemonteerd. Alle covers en hoesjes worden uitsluitend op ambachtelijke wijze vervaardigd door ervaren medewerkers. Zij worden dan ook terecht “Barchello kunstenaars” genoemd. Barchello doet er dan ook alles aan om haar kunstenaars gelukkig en gemotiveerd te houden. Dit met de gedachtegoed dat het hebben van gelukkige werknemers ze gemotiveerd houdt om kwalitatief hoogwaardige producten te produceren. De zorgvuldige selectie van hoogwaardige producten en gemotiveerde werknemers zijn de sleutels tot het Barchello Kwaliteit. Heb je vragen over onze webshop ons assortiment of iets anders, mail ons dan gerust.