Universele Telefoon Auto Stuur houder - Zwart

New product

Universele mobiele telefoon auto houder voor aan het stuur.Deze is gemakkelijk op maat te verstellen waardoor u een smartphone altijd strak in de houder kunt plaatsen en handsfree kunt gebruiken aan het stuur in de auto. Geschikt voor uw iPhone 4 / 4S / 5 / 5S / 6 / 6S / 6 Plus / 7 en Samsung Galaxy en Note met een maximum van 5.5 inch / 7,6 cm scherm.

Meer details

14,95 € incl. BTW

Meer informatie

  • Universele mobiele telefoon auto houder voor aan het stuur. Geschikt voor uw iPhone 4 / 4S / 5 / 5S / 6 / 6S / 6 Plus / 7 en Samsung Galaxy en Note met een maximum van 5.5 inch / 7,6 cm scherm.
  • Deze Smartphone Auto Stuur Houder is geschikt voor alle smartphones 55mm tot 86mm breed. De autohouder kan met een stevige klem op het stuur van uw auto bevestigd worden. 
  • Deze is gemakkelijk op maat te verstellen waardoor u een smartphone altijd strak in de houder kunt plaatsen en handsfree kunt gebruiken aan het stuur in de auto.
  • Uw toestel wordt vastgehouden tussen een zachte silliconen pad die uw telefoon beschermt tegen krassen.
  • Eenvoudige installatie, geen extra gereedschap noodzakelijk, klik de verstelbare houder binnen enkele seconden op uw stuur! De grootte van het stuurwiel zal de installatie niet beïnvloeden.
  • Veiligheid: Het apparaat is zeer compact en kan vrij worden verplaatst, is er geen veiligheidsrisico. Al onze producten worden uitvoerig door ons getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Accessoires